DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Hanifi GÜLTEKİN - Okul Müdürü

Diyarbakır Çınar İlçesi Başalan Köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde, ortaöğrenimini Diyarbakır Merkez İmam Hatip Lisesinde bitirdi. 1995 yılında Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliğini bitirdi. Aynı yıl Çorum Kargı İlçesi´ne atandı. Eğil-Kalkan Ortaokulu öğretmen ve müdür vekilliği, Eğil Lisesinde öğretmenlik ve müdür vekilliği; Nafiye Ömer Şevki Cizrelioğlu Lisesinde öğretmen ve müdürü yardımcılığı, 2005-2010 yılları arasında Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür başyardımcılığı, 2010-2013 Şehitlik Lisesinde müdürlük yaptı. 2013 yılında Mardin Artuklu Üniversitesine enstitü sekreteri olarak atandı. 2016 yılına kadar enstitü sekreteri görevinde bulundu. 2016 yılında tekrar Milli Eğitim Bakanlığına geri döndü. Çınar Anadolu Lisesinde göreve başladı. 2017 yılında Karacadağ Anadolu İmam Hatip Lisesinde müdür olarak göreve başladı. (Yeni Adı Süleyman Bin Halid Anadolu İmam Hatip lisesi) 2020 yılında aynı binada açılan Karacadağ Anadolu Lisesinin de müdürlüğünü yaptı. 01.08.2023 tarihinde Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde göreve başladı.